Spilleautomaten Wolf Run på Himmel Spill for deg!

Video slot Wolf Run er en spilleautomat om ulver og deres rolle i kulturen av de nordamerikanske indianerne, som ikke skiller seg fra naturen, slik at i deres tro okkuperer dyr en spesiell plass. Hver stamme har dyr som er tilbedt og de er sett på som stammens høye beskyttere. Ofte er indianere kledd i ulveskinn, og bruker også rituelle masker av ulver. Spilleautomaten Wolf Run er dedikert til dette interessant og mystisk tema og er flott for alle fans av høykvalitets video slots utviklet av IGT. Les mer om spillet på portalen Himmel Spill.Wolf Run IGT spilleautomater ss

Generell beskrivelse

Wolf Run spilleautomat har 5 hjul og 40 linjer. Spilleautomaten kan aktivere ett, fem, ti, tjue, tretti eller førti linjer. Video slot Wolf Run har spesielle symboler, gratis spinn og andre alternativer med free spins no deposit og ulike andre funksjoner. Spillet har ikke risikospill eller dobling spill. Vinnende kombinasjoner på maskinen Wolf Run er en kjede av tre, fire eller fem identiske bilder ved siden av hverandre på en aktiv gevinstlinje, fra det første hjulet. Mengden av betalingen avhenger av innsats på linjen. Det er multiplisert med koeffisienten til den resulterende kombinasjonen (maksimum – x1000).

Symboler i spilleautomater på nett

Ulve temaet ble reflektert i bildene som vises på hjulene til denne modellen. Du vil se forskjellige ulver, indiansk totem, samt rangeringer spillkort fra Ni til Ess. Det er to spesialtegn på Wolf Run: Wild (ulv uler mot fullmånen) og Bonus (Drømmefanger med Bonus). Wild danner en kombinasjon etter vanlige regler og erstatter de andre symboler (bortsett fra Bonus), dersom det er i en passende stilling. Bonus vises bare på andre, tredje og fjerde hjul. Når dette skjer samtidig, får spilleren en utbetaling på to vanlige spill, og deretter starte gratis spins på de siste innsats og antall linjer. Wolf Run har ingen bonusspill.

Konklusjon

Norske spilleautomaten Wolf Run kan spilles direkte på kasino nettsted online uten å lastes ned. Prøv å spille sloten Wolf Run, og fordyp deg i den mystiske verden av indianere og ulver bare nå!