Oversikt på spilleautomaten Go Bananas!

Online norske spilleautomater Go Bananas fra studio Net Entertainment vil kaste oss rett inn i den tette jungelen. Her blir det styrt av apekatter og bananer! Oversikten er forberedt for deg på Himmelspill.com.

Mekanikk av spilleautomater:

Vi kan ikke råde norsk spilleautomat Go Bananas til nybegynnere – til tross for sin tilsynelatende enkelhet, har det en stor ulempe som er antall aktive faste linjer av 20 stykker! Det betyr at strategier for minimumssatser ikke vil fungere her. Men hvis du er en erfaren spiller vil ikke dette være et problem.

I resten er spillet er det en typisk automat på nett med 5 hjul og Wild symbol. Det bør bemerkes her at det finnes en vennlig ape som deler sjenerøst ut Wild symboler, og det betyr at vinnende kombinasjoner, sammenlignet med andre slots, får du mye mer ofte.

Hvordan spiller man Go Bananas?

Norske Spilleautomater Go Bananas! NetEnt SS - Himmelspill.comHer er alt vanvittig enkelt. La oss komme i gang å tjene penger med den beste online slots. Velg ‘Level’ og med hjelp av symboler +/- kan du velge ønsket sats.

Det er alt. Det gjenstår bare å aktivere trommer ved å trykke på den runde knappen i midten av kontrollpanelet. Mer informasjon om norske spilleautomater gratis kan bli funnet på Himmel Spill.

Symboler og strategi av norges spilleautomater

Wild symbolet vises på hjul og det kan bare bli moro fra aper! Det mest verdifulle her er gorilla, noe som vil gi spilleren så mye som fem Wild symboler på rad.

Go Bananas er en svært kontroversiell gratis spilleautomat på nett der det er umulig å utvikle en effektiv strategi – den begrenser for mye friheten til spillerne, men det finnes et pluss, påstar en som har testet spillet. Han sier at om du spiller for minimumsinnsatsen kan du ha flaks og få regelmessig tegn som viste apekatter som gir konstant Wild symboler som resulterer i mange vinnende kombinasjoner. Spillerne fra casino Norge vil like det. Dessuten finnes det norske spilleautomater på nett på mobil også.

  • Lines: 1-20
  • Spill på linje: 1-10
  • Faktor: maks. 700
  • Risikoen – spillet: Nei
  • Gratis spinn: Nei
  • Bonusspill : Nei
  • Free spins no deposit: Nei