Gratis spilleautomaten på nett White Orchid (Hvit Orkide) på Himmel Spill

Tema av noen video slot er vanskelig å fastslå, men det hindrer ikke spillere i å nyte dem. Slike modeller inkluderer norske spilleautomaten White Orchid. Den ble utviklet av High 5 Game, og tilbys av merke IGT til kunder av kasino på nett. Det er en vakker slots automat, med karaktere som er halvnaken og garvet mann og kvinne, tilsynelatende, på noen tropisk øy. Men denne spilleautomaten er ikke dedikert til dem, men til den vakre blomsten – hvit orkide.White Orchid IGT spilleautomater ss

Generell beskrivelse av spilleautomaten

White Orchid spilleautomat har fem hjul ogsine rollefigurer er ordnet i fire rader, som finnes i online gambling ikke så ofte. Spilleautomaten White Orchid har førti linjer, et det kan settes på hver av dem fra 1 til 5 mynter. Det er også tillatt å foreta en ny maksimal innsats for å aktivere 1024 Ways, som gir 1.024 ekstra måter å fullføre vinnerkombinasjoner på. Også har video slot White Orchid gratis spinn med funksjon free spins no deposit, spesialsymboler og andre alternativer. Det har dessverre ikke risiko spill.

Symboler på spilleautomaten

På hjulene av video slot White Orchid vises det en fyr, jente, jaguar, sommerfugl, frosk og betegnelser på valører av spillkort fra Knekt til Ess. Spilleautomaten har også spesielle symboler Wild (logo White Orchid) og Free Spins Bonus (en hvit orkide). White Orchid har ingen bonusspill eller progressiv jackpot.

Grensesnitt

I Brukerinnstillinger, kan man bare sette av/på lyd og velge mellom fire nivåer av kvalitet grafikk. Du trenger ikke å laste ned White Orchid spilleautomat, fordi det kan spilles i flash-modus direkte på nettsted.

Konklusjon

Video slot White Orchid trakk oppmerksomheten med 4 rader med symboler (som du vet, vanligvis er det 3 av dem), muligheten for å gjøre en ekstra innsats på funksjonen 1.024 Ways, og veldig fargerik design. Vi ønsker også å merke den gode funksjonen av gratis spins. På himmelspill.com kan du teste video slot White Orchid uten registrering i treningsmodus eller spille for ekte penger.