Nye spilleautomaten Vikings Go Wild

Yggdrasil Gaming har i dag lansert sin nyeste norske spilleautomat, linken Vikings Go Wild, et mystisk eventyr der spillerne deltar som vikingene og seiler over det mørkeblå havet for å forsøke å slå sjø monstere. Spill det her gratis på Himmel Spill, presentert i Norge.

  • Denne sloten har gratis spinn og gir spillere sjansen til å slå de seirende heltene med Sticky Wild.
  • Det er også anledning til å lande på skattekister som tilbyr seire og sjansen til å utløse enda flere gratis spinn.
  • Som med alle Yggdrasil-spillene, kan spilleautomaten Vikings Go Wild lanseres samtidig på datamaskin og på mobil.
  • Og det har også det unike kampanjekonseptet Super Free Spins, som gir norske brukere mulighet til å ha uendelig antall gratis spins til forskjellige spillegrupper.

Flere alternativer på spilleautomaten om Vikinger

Norske Spilleautomater Vikings Go Wild Yggdrasil SS - Himmelspill.comSpillet Vikings Go Wild har et veldig spennende gratis spins konsept, samt Sticky Wild, som gir norske spillerne enda flere sjanser til å vinne stort i slots som de kan starte i dag på Himmelspill.com.

Gamblere kan finne en total av ni forskjellige normale symboler i Vikings Go Wild, med gratis spins symbol. Når det gjelder de vanlige symboler kan gamblere skille de fem typer mynter fra de fire ulike vikingene.

Yggdrasils portefølje inneholder et bredt utvalg av populære spill for kasinoer i Norge. Hver ny utvikling til Yggdrasil prøver å overgå den forrige. Nye Vikings Gone Wild gjør allerede et godt inntrykk og det blir sikkert en av de beste spillemaskiner de noensinne har produsert.

Laget i 3-D stil, spillet tilbyr 5 hjul med en innsats på 25 linjer. I tillegg til gratis spins og Wild hjulene i spillet er det den mystiske og øyeblikkelig gevinsten, som kan bringe opp tusenvis av mynter.

Konklusjon om norske spilleautomaten Vikings Go Wild

Ved fall av symbolet Wild lanseres det opptil 24 gratis spins med bruk av spesielle karakterer Wild. Gratis spinn blir også gitt av symbolet på skattekisten. Det gir gamblere ikke bare opptil fire gratis spins, men også betaling online av tusen mynter.

Spill denne fantastisk sloten fra Yggdrasil, Vikings Go Wild, og vinn virtuelle kreditter eller ekte penger. Velg den beste mulige versjonen for deg – gratis eller betalt og start å vinne på nett!