Norske spilleautomaten Viking Age på Himmel Spill

De beste gratis spilleautomater på nett er levert av selskapet Betsoft, og inkludere spilleautomaten Viking Age gratis og uten SMS eller registrering for å bli kjent med livet til de gamle skandinaverne. De som ønsker å spille denne norske spilleautomaten Viking Age vil ga et tusen år tilbake i tid, og møte sterk jomfruen-kriger Amma og blonde fryktløse krigere med røde skjegg.

Beskrivelse av spilleautomaten Viking Age

Begynne å spille denne sloten, og brukere vil vurdere de tematiske symboler. Denne spilleautomaten gir for eksempel en animasjon, som vikingskip, bilde av økser og runeinnskrifter, portretter av Jomfruen-kriger, rød-skjeggete kriger, blond skandinavisk kriger og andre ulike elementer i deres liv. Viking Age Betsoft spilleautomater screenshot

Symboler på spilleautomaten Viking Age

Alle karakterene i sloten Viking Age er laget i stil av de gode gamle dagene av vikingene – skjold, den Hellige Gral, monster, skatter, øks og skip. Men det er bare begynnelsen i denne online spilleautomaten Viking Age. De blir fulgt av to krigere og i riktig kombinasjon vil de gi spillere mange kreditter. Men det er på tide å snakke om bonusrunden i Viking Age! Hvis lykke vil smile til spillere, og de møter tre tegn hjelm på noen hjul i hvilken som helst rekkefølge, begynner spillet med den vakre Amma. Vises det henne på den delen av veggen, som er mest vellykket, og hun vil åpne dine gevinster. Neste er symbol av jenta Amma. Ved fall av 3 eller flere av disse symboler, begynner spillet med free spins no deposit, der du kan stadig vinne enda flere gratis spinn. Og det siste bonussymbolet “Armwrestling” tar deg med inn i et mini-spill der du må ta på siden av “den røde mann” eller “blond mann”. Vinneren får en stor premie! Utviklere av norske spilleautomaten på nett Viking Age har skapt en svært hyggelig og naturlig atmosfære i spillet. Ikke mindre nytelse bringer Amma, som alltid støtter deg og inspirerer deg til seier. Lyden i spillet er hypnotiserende. Start en ekte manns spill, med de harde regler og store gevinster!

Funksjoner i slots Viking Age

Skandinaviske spilleautomaten har et bonus symbol, laget i form av en hjelm, noe som gjør at du kan delta i en bonusrunde med jomfruen-krigeren Amma. Den stere vikingjenta vil gi brukerne gratis spins, bonuser eller kreditter. Bilder med armene krysset utløser bonusrunden “Armwrestling».

  • Trommer: 5
  • Linjer: 30
  • Jackpot: 7 500
  • Wild symbol: nei
  • Scatter-symboler: ja
  • Wild Multiplier: nei
  • Bonusrunde: ja
  • Autoplay: nei