Norske spilleautomaten Treasure Room på Himmel Spill online

Ulike skatter har for gamblere Treasure Room norske spilleautomater på nett. Spill denne norske spilleautomaten på nett fra Betsoft – det er veldig interessant og lønnsom.

Beskrivelse av spilleautomaten Treasure Room

Treasure Room er en 5-tromme slot med tjue gevinstlinjer. Treasure Room følgende knapper:

 1. Coin Denomination – Valget av mynt verdien
 2. Select Lines – Valg av antall linjer (med flere linjer involvert i spillet, har spilleren en større sjanse til å vinne)
 3. Bet per Line – innsatsen per gevinstlinje
 4. Max Bet – maksimal innsats
 5. View Pays – vise utbetalingstabellen

På demo-modus kan gamblere bedre lære funksjonene av spillet og avansere til å utforske nyansene til å øve uten å bruke noen ekte mynter. Noen av “enarmede banditter” foretrekker å begrense vanlige tall og fokuserer på prosentandelen av utbetalinger fra standard rotasjon og maskinen Treasure Room gir deltakerne ikke bare bedre avkastning på hvert spinn, men legger også flere funksjoner til gevinster av konvensjonelle former. Treasure Room Betsoft spilleautomater screenshot

Symboler i slots Treasure Room

I kasino slot Treasure Room spillerne vil møte følgende symboler:

 1. Skattekisten – et symbol på jackpotten. 5 skattekister på en gevinstlinje vil øke spillerens gevinster 5000 ganger.
 2. Kompass – et Wild symbol som erstatter alle andre tegn unntatt bonusen-symbol, Scatter symbol og jackpot.
 3. Hjelm
 4. Skattekart
 5. Edelsteiner
 6. Ring med grønne stener
 7. Gullmynter
 8. Timeglass
 9. Dekorasjon med blå stein
 10. Tegn med hånd print – Scatter. Tre av disse symbolene på en gevinstlinje starter bonusrunden Treasure Room på den andre skjermen.
 11. Sverd og skjold – bonus symbol, som kan bringe spilleren umiddelbar belønning på opp til 5000 kreditter.

Konklusjon om spilleautomaten Treasure Room

Denne sloten Treasure Room overfører sine medlemmer til et uvanlig sted, full av sjeldne perler og edle metaller. Og etter flere vellykkede spinn vil premiene begynner å bli oppfattet som noe kjent og naturlig. Ifølge reglene til denne spilleautomaten, gir ekstra bonus nivå i Treasure Room muligheten å vinne med hver spesiell karakter. Prøv lykken ved å spille gratis spilleautomater på nett som Treasure Room eller spill for ekte penger. Denne sloten lover en spennende tidsfordriv og gode kontantbetalinger. Her finner spillere noen gratis spinn med funksjonen free spins no deposit, som vil hjelpe dem å vinne i spillet. Lykke til!