Spilleautomaten Tornado: Farm Escape venter på deg på Himmel Spill!

Slots Tornado: Farm Escape kan du spille gratis i dag fra Net Entertainment. Dette er et morsomt spill med 96,5% gevinst, og maksimal innsatser på 200 EUR vil hjelpe deg oppleve ekte spenning. På norske spilleautomaten “Tornado: Flukten fra Gården” er det implementert et bonusspill “Tornado” og en mini-funksjon “Storm”. Maksimal gevinst kan nå 167.000 mynter, som betyr at den fra maksimale verdien av 1 euro mynter, kan du vinne 167.000 euro etter kun én spinn av trommelen. På denne siden kan du spille gratis spilleautomater på nett som Tornado: Farm Escape uten registrering i virtuelle kasino uten å forlate hjemmet. Tornado Farm Escape NetEnt spilleautomater screenshot

Beskrivelse av spille automater Tornado: Farm Escape

Spillsymboler vises som dyr og ting som flyr i virvelen av en tornado. Grafikk er perfekt, og lyd er superb. Under bonusrunden har Tornado dyr som spinner rundt på sin egen akse og tar av fra spillefeltet.

Spesifikasjoner til spilleautomater på nett

Start av bonus funksjon i norske spilleautomaten Tornado: Flukten fra Gården trenger du for å fange det første tromme symbol med en rød pil opp, og den siste med ha en blå pil ned. Etter det, startes bonusspillet. Slot spilles på 20 gevinst-linjer over 5 hjulene i 3 horisontale rader.

Bonusspill

Symbolet som er i den sentrale plasseringen av den tredje tromme kalles et symbol-Tornado. Det vil også samle alle de Wild symboler som vises under bonusspinn (free spins no deposit). Etter det startes det gratis spinn som vil fortsette så lenge spillefeltet viser minst et valgt symbol tornado eller Wild symbol. Når spinnene er tomme, vil bonusfunksjonen stoppes. Spillet har også mini-funksjon Storm hvis under hovedspillet vil du se et svart sky som flyr over banen og blir truffet av lyn i posisjon tegn, snu dem på Wild! Funksjon Storm starter tilfeldig.

  • Alle tegnene, som lynet slo – er forvandlet til Wild symboler.
  • Transformasjoner kan oppstå på alle hjulene.
  • Wild symboler kan være fra 3 til 12

Konklusjon

npilleautomater på nett med navnet Tornado: Farm Escape fra Net Entertainment venter på deg på portalen himmelspill.com online! Start å spille norske spilleautomater gratis eller også for penger nå! Det er en flott mulighet til å ha flott fritid, og tjene ekstra penger!