Fantastiske spilleautomaten The Dark Joker Rises

The Dark Joker Rises – 5-hjuls norske spilleautomat på nett fra Yggdrasil Gaming med et bredt utvalg av ulike alternativer. Blant dem, de grunnleggende bilder, spesialtegn med modus Jokerizer, bonusutbetalinger og andre funksjoner som free spins no deposit.

Spill på The Dark Joker Rises er tillatt bare på ti aktive linjer. Denne norsk video sloten har på skjermen tegnene – de er plassert under ordningen 5×3. Dette spillet er tilgjengelig for gamblere i Norge på Himmel Spill med følgende funksjoner:

  • Følgelig maksimal innsats per spinn til kasino spill er tre euro i slots.
  • Betalte kjedene dannet fra de vanlige bildene på aktive gevinstlinje.
  • Symbolene må vises på hjulene og begynner til venstre eller til den sistnevnte i den motsatte retningen.
  • Vinnende sekvens bare belastet for den lengste kombinasjonen.
  • Dens koeffisient blir angitt i tabellen, multiplisert med innsatsen på linjen.

Andre funksjoner på spilleautomaten

Norske Spilleautomater The Dark Joker Rises Yggdrasil SS - Himmelspill.comFaktorene spenner fra x20 til x300. Hvis kombinasjoner av spin har flere ulike stillinger vil gevinster legges. Risikospill og doblesjansen er ikke tilgjengelig.

Ytterligere gir satser rett til gunstige betingelser for opptjening av bonusutbetalinger Mystery Win, som er beskrevet i den relevante delen av anmeldelsen fra Himmelspill.com Her kan to hundre mynter bli satt til den neste joker garantert på skjermen. Denne norske spilleautomaten returnerer 96,3% av satser. Spillere i Norge kan starte spennende slot The Dark Joker Rises i gratis versjon her! Vår portal presenterer lesere muligheten til å prove det bare nå. Spill også på mobil.

Flere ord om norske spilleautomaten

På hjulene er det malt bilder: stjerner, syvere, bjeller, druer, sitroner og kirsebær. Men samtidig blir de vist i illevarslende stil, tilsvarende den generelle kategorien. De er striper, og kan oppta ikke bare hele kolonnen, men til og med hele.

Det spesialtegnet er en joker. I det vanlige spillet, utløser tre slike symboler bonusrunden Mystery Win i Jokerizer modus, som bare bruker to jokere. Med satsen av to hundre mynter vil en Wild allerede være på skjermen, som i betydelig grad øker sannsynligheten for å motta premien. Norske gamblere vil like dette spillet med gratis spinn og spesielle.