Mystiske spilleautomaten på nett Scary Money

Norske gamblere som tidvis liker litt skrekk kan nå nyte en meget spesiell kamp. En av Yggdrasil skrapelodd kalles norske spilleautomat gratis Scary Money. Dette er et av de beste og mest fantastiske spillene og har en spesifikk skrekk og Halloween-tema.

Logoen til slots Scary Money skrapelodd er også en maske som er veldig lik den fra ‘Skrik’ filmer. I bakgrunnen av spillet er det en full måne som skinner ned på en gammeldags hus. En skremmende kråke stirrer på deg med et lysende gresskar hode. Den mest skremmende delen av dette kasino spillet er stort sett hvor mye norsk gambler vil vinne med en skrapelodd.

Hva er spilleautomaten Scary Money?

  • For å spille norske spilleautomaten på nett Scary Money skrapelodd trenger norske brukere bare å satse en halv euro.
  • Ved å plassere en 50 cent satse kan du velge ett av kortene som vises på høyre siden av skjermen.
  • Deretter kan du åpne det digitalt uten noen innsats på Himmel Spill.

I toppen av gratis spilleautomaten på nett Scary Money skrapelodd finner du fire trevinduer som inneholder vinnertallene av spillet. Under disse vinduene finner du åtte flere vinduer som du må åpne for å fullføre spillet. Hvis en av de vinnende tallene er det samme som en av de tallene som vises under, kan du ende opp med å motta en flott premie.

Konklusjoner om skrapelodd spilleautomaten Scary Money

Norske Spilleautomater Scary Money Yggdrasil SS - Himmelspill.comI de nederste åtte vinduene på Scary Money skrapelodd kan norske gamblere finne tre forskjellige typer av symboler ved siden av de vanlige tallene. Disse kan gi deg alle slags ekstra fordeler i tillegg til de vanlige slots gevinster. Hvis du finner to kløver symboler vil du vinne på alle tall online.

Når du finner to maske symboler vil du vinne €100 med den billetten garantert. Det siste symbolet på Scary Money skrapelodd er ‘gratis runder’ symbol. Du trenger bare å finne en av disse for å få gratis billetter, som du kan muligens vinne mye mer!

Prøv dette spillet helt gratis på Himmelspill.com. Din mobile enhet vil tillate deg å spille dette spennende skrapeloddspill som heter Scary Money på mobil. Slike interessante egenskapene vil bli veldig komfortable og sjenerøse for spillere!