Uvanlige spilleautomaten Robotnik venter!

En annen nyhet av Yggdrasil Gaming selskapet merket ble en gratis spilleautomater på nett med et uvanlig navn Robotnik. Denne modellen av norsk video slot har romfarts tema, og betalingen vil bringe deg fargede krystaller av de store strekninger av galaksen. Gjennomgang fra Himmel Spill portal om denne slot i Norge vil hjelpe å forstå reglene og funksjonene i grensesnittet. De norske spilleautomatene har:

  • 5 hjul
  • Sammen førti Lines
  • 3 tegn rader
  • Spesialtegn
  • Multiplier
  • Free spins no deposit

Som en Norges spillmaskin er tegnene i bildet av flerfargede krystaller fra rom. Spesielle bilder i slots er to: Wild og Wild x3. De har de samme egenskaper og kan erstatte andre tegn. Den eneste forskjellen er den sistnevnte Wild dobler utbetalingen for kombinasjoner tre ganger.

Slik spilles spilleautomaten Robotnik

Norske Spilleautomater Robotnik Yggdrasil SS - Himmelspill.comSpillet Robotnik kan være fra én – førti linjer, og på hver av dem kan du satse mellom 0,01 og 2 euro. Totalt er det lov til å sette opp til åtti euro. Norske gamblere vil trenge minst tre identiske skilter for å bli eier av utbetaling av en vanlig kombinasjon. Samtidig må tegnene falle på en aktiv gevinstlinje. Kombinasjoner på linjen kan være opp til tre, men det betales bare den største av dem.

For å bestemme mengden av gevinstene på spillet på linjen multipliseres det med kombinasjonen koeffisient (maks x500). Denne sloten tilbyr ikke noen risikospill – premier er umiddelbart sendt til generell konto. Spill Robotnik på vår portal Himmelspill.com og test spillet gratis. Produsenten til ‘Robotnik’ har lagt ut informasjon at det har teoretisk avkastning på 96,7%.

Tegnene på norske spilleautomaten Robotnik

Når Wild vises på skjermen, begynner andre gratis spinn, der dette bildet er på samme sted. Hvis det kommer flere Wild, lanseres nye spinn online. Prosessen vil fortsette så lenge spilleautomaten presenterer de nye Wild symboler. I tillegg kan det vises en robot som vil sette på tilfeldig utvalgte Wild. Videre tar alle de beste spillene ovennevnte regler. Spillere i Norge kan starte denne sloten på mobil.

De viktigste fordelene til Robotnik slot er Wild symboler og re-spinn funksjonen. Det er også utmerket grafikk og animasjon. I tillegg er det et praktisk kontrollpanel, som har en innstilling, og trenges ikke å lastes ned, så norske brukere har i dag en interessant mulighet for å prøve fantastiske spillet Robotnik med flotte gevinster.