Spilleautomaten Rainbow Riches på portalen Himmel Spill for deg!

Rainbow Riches online slot er designet for elskere av spenning og mye penger. Er du allerede kjent med Leprechaun? Denne mannen lever i den fabelaktige spilleautomaten Rainbow Riches, og legger gull i potten. Bli venner med Leprechaun og han vil gi deg sin rikdom.Rainbow Riches Barcrest spilleautomater ss

Generell beskrivelse av slots Rainbow Riches

Rainbow Riches fra Barcrest spilles på 5 hjul og har 20 gevinstlinjer, antallet som er styrt av knappen LINE. SPIN er ansvarlig for å starte hjulene. For ikke å klikke hver gang for å få hjulene til å spinne, kan du bruke automatisk modus (Autoplay).

Spillsymboler på norske spilleautomaten Rainbow Riches

Bildene blir presentert med kort-symboler. Spilleautomaten har et spesielt wild symbol – en gullmynt med en Leprechaun som erstatter nesten alle tegnene, for å danne vinnende kombinasjoner. Også har Rainbow Riches tre bonussymboler, som utløser interessante og lønnsomme runder. Tre eller flere Leprechauner åpner det første bonusspillet, hvor du vil finne veien til rikdom. For å bestemme antall – bare roter hjulet. Når det stopper reiser du på veien og får en viss koeffisjent. Hvis du kommer til slutten, skal du bli belønnet med 500 ganger multiplikasjon, men selv om det ikke gjør det, i alle fall vil du ha en stor multiplikator i kasinospillet på nett. Å se tre brønner på hjulene, er du garantert en øyeblikkelig bonus. Størrelsen avhenger av hvilket bilde du velger. Tre gull pott med regnbue vil overføre deg til den nye bonusrunden. Det er meget spennende og interessant!

Spill gratis spilleautomater på nett som Rainbow Riches

Norske spilleautomaten Rainbow Riches har mange interessante spill-muligheter inkludert free spins no deposit til spillet, som betyr gratis spinn. Du vil definitivt nyte dette spillet med fargerike grafikk og lyse lydeffekter. Les mer og start spillet akkurat nå! Spinn hjulene og vente på Leprechaun med gull. Lykke til!!!