Pirates Gold norsk spilleautomat

Spilleautomaten på nett Pirates Gold har totalt 9 hjulene. Alle disse hjulene kan spilles med maksimalt 10 mynter, så totalt 90. Spill Pirates Gold fra NetEnt med ekte penger, eller prøv det gratis på Himmel Spill. Denne sloten har mange symbolkombinasjoner som kan bringe store premier. Spillet har også to bonusspill. Når gambleren får flere pirat symboler på en vinnerlinje, vil bonusspillet starter automatisk med flere gratis spinn. I dette som er en av de beste bonusspillene kan gambleren vinne 10, eller 50, eller 100 ganger innsats.

Flere funksjoner på spilleautomaten om Pirater

Norske Spilleautomater Pirates GoldRival SS - Himmelspill.comMålet med bonusspillet er å hjelpe papegøye åpne en av de fem skattekister. Også er det to knapper med piler. Norske brukere kan velge en skattekiste med hjelp av slike knapper. Og dette spillet lar deg vinne 100 til 1000 ganger innsatsen på gevinstlinjen av bonusspillet.

Gamblere kan aktivere alle gevinstlinjen 10 ganger. Ved å klikke ‘Enkelt Linje’ kan online brukere legge en gevinstlinje per klikk, og ‘Alle Linjer’ vil legge 9 linjer per klikk. Ved siden av hjulene kan gamblere se hvor mange ganger de er aktivert.

Hvordan å spille automaten Pirates Gold

Øverst til venstre i Pirates Gold finnes det Paytable-knappen. Klikk på denne og utbetalingstabellen vil dukke opp. Utbetalingstabellen viser deg de vinnende kombinasjoner og sine utbetalinger. Det er en vinnende kombinasjon av 2 like symboler i slots.

Pirates Gold norsk video slot har en rekke ulike innstillinger som kan justeres. Det gjøres ved å klikke på verktøyikonet nederst til venstre på skjermen. Men ikke alle kasinoer tilbyr dette alternativet. Brukere finner en oversikt nedenfor om hvilke funksjoner som kan justeres av spilleren:

  • Lydeffekter
  • Hurtig spill
  • Auto play

Konklusjoner om spilleautomaten Pirates Gold

Start spillet på Himmelspill.com gratis og prøv alle de funksjoner i spillet. Velg spillet på mobil hvis du er på farten. Ved siden av verktøyikonet kan du se en høyttaler som lar deg slå lyden av eller på. Ved siden av at det er en auto-knappen. Dette tillater deg å spille et antall runder automatisk. I så fall trenger brukere ikke å holde å klikke på spinn-knappen. Du kan stoppe automatisk avspilling når som helst ved å klikke på stoppknappen. Også har dette spillet flere spesielle trekk som free spins no deposit og flere andre elementer!