Mega Joker hos Himmel Spill

På Mega Joker maskinen kan du være veldig heldig, å vinne store premier. Veldig store premier! Dette er en av de typiske automatene vi alle kjenner, Mega Joker fra selskapet Novomatic. Spillet ble lansert i april 2013, og har fått mange tilhengere og fans over hele verden. I dag kan man spille gratis spilleautomater på nett, også Mega Joker, enten på mobil eller Internett, avhengig av om du er hjemme eller på farten.

Mega Joker – store sjanser til å vinne kjempepremier!

online Spilleautomater Mega Joker NetEnt

Norske spillere er glade i spill som Mega Joker, nok fordi mulighetene for å vinne den helt store premien som forandrer hele livet ligger rett foran nesen på oss. Hver karakter i de 40 gevinst-linjene, gir deg mulighet til å vinne virtuelle penger som settes inn på spill- kontoen din og kann brukes som ekte penger. Designet er enkelt, og lyden bra, i tillegg til det har Mega Joker følgende kvaliteter, du kan sjekke dem hos oss på  himmelspill.com online:

  • 5 hjul;
  • 40 mulige gevinst-linjer;
  • Kortspill og/på dobling;
  • Belønninger i form av gullstjerner.

Mega Joker har et friskt utseende og oppmuntrende musikk, prøv det selv gratis hos oss på Himmelspill.com Det finnes masser av forskjellige gevinstkombinasjoner! For eksempel ekstra mynter og muligheten til å doble gevinsten for å nevne noen av dem.

Mega Joker gir deg til og med muligheten til å doble Jackpotten din!

Hvis du vinner på Mega Joker vil vil du få muligheten til å spille gratis å spille med dobling. Vinnersjansene er  – 50/50. Noen ganger holder det bare å følge med på spillet i seg selv for å vinne med strategi, noen ganger holder det med kun ren og skjær flaks. Du har store sjanser til å vunne de helt store premiene, uten den store risikoen! Du kann spille Mega Joker helt gratis, og ha enda mer moro! Hvis du registrer deg og setter inn penger , kan du være heldig å få gratis spinn på Mega Joker som bonus!