Spilleautomaten på nett Jungle II på Himmel Spill

3D norske spilleautomaten på nett Jungle II handler om jungelen. Bli med på den fascinerende reisen gjennom skog av Sør-Amerika, noe som utløste en modig forskeren. Start åspille Jungle II og lære det selv. Med de reglene og andre funksjoner på denne modellen, som ble lansert under merkenavnet av Microgaming, vil du finne en oversiktsartikkel fra portalen Himmelspill.com.

Generell beskrivelse av spilleautomaten Jungle II

Jungle II video slot har fem hjul med tjuefem linjer. Skjermen viser tre rader med bilder. Spill kan være for en rekke aktive linjer (ikke mer enn tjuefem). I dette tilfellet er linjens akseptert innsats i området fra en cent til fem dollar, og per spinn kan det settes opp til ett hundre tjuefem dollar. Jungle II har spesialtegn, bonusrunder, gratis spinn og noen andre alternativer. Kombinasjoner i Jungle II er også dannet av de mest vanlige regler. Det bør være på en aktiv betalingslinje for å samle inn flere av samme bilder (to eller tre). De bør plasseres ved siden av hverandre samt starte fra det første hjul. Kun den høyeste kombinasjonen på linjen vinner. Jungle II microgaming spilleautomater screenshot

Symboler på norske spilleautomaten om jungelen

  • På hjulene av spilleautomaten Jungle II kan det ses reisende, rød jeep, papegøye, bokstaver med tall som er de verdiene av spillkort. Jungle II har to spesielle tegn: Scatter (elefant) og Bonus (amasoner).
  • Scatter er ikke knyttet til de aktive linjene. Kombinasjoner derav dannes, uavhengig av plasseringen på skjermen.
  • Bonus utløser en bonus runde. Det begynner når symbolene vises samtidig på andre, tredje og fjerde hjul.

Denne online spilleautomaten har ikke Wild symbol.

Bonus spillet på kasino slot Jungle II

Bonus spillet på Jungle II video slot har form av runde med free spins no deposit samt spesialfunksjoner. Det er lykkehjulet , som bestemmer antall bonusspinn. Spille disse spins er på innsats og antall aktive linjer, men brukeren skal ikke risikere pengene sine.

  • Vær oppmerksom på at gratis spins i spillet kombinasjoner er dannet fra venstre til høyre og omvendt.
  • Spins kan være opp til ett hundre i en runde.

Følg linken og spilleautomaten Jungle II på nettsiden Himmel Spill. Her kan gamblere finne ulike spesielle funksjoner og elementer, inkludert spesielle symboler og fri spins! Vinn i dag!