Spennende norske spilleautomaten Jokerizer

Jokerizer – 3D video spilleautomater på nett som tilbys av Yggdrasil Gaming for brukere i Norge på Himmelspill.com.

  • Denne norges sloten har fem hjul og ti linjer.
  • Bildene på skjermen er ordnet i tre rader.
  • Satser på linje velger brukerne etter egen smak fra ulike alternativer: fra 0,025 til 2 euro.
  • Den maksimale innsatsen som brukeren kan spille på denne spilleautomaten er 20 euro.
  • Det mest interessante elementet er Wild, der mulighetene er beskrevet nedenfor.

Jokerizer danner i kombinasjon, faktisk bare fem linjer, men det forekommer på begge sider, det vil si fem aktive linjer. For betaling er det nødvendig at du har i minste fall tre identiske skilter som faller ved siden av hverandre på linjen, med start fra den første eller den siste trommelen. Norske spillere å spille Jokerizer på Himmel Spill.

Andre funksjoner av Jokerizer spilleautomat

Norske Spilleautomater Jokerizer Yggdrasil SS - Himmelspill.comMengden av utbetalinger avhenger av kombinasjonen av sin faktor oppført i tabellen (maks – x400), og satser online. De blir multiplisert med hverandre. Alle gevinster aktiverer Jokerizer modus. Du kan bare ta dine gevinster eller delta i denne runden i spillet.

I Jokerizer Modus dobles innsatsen. Det betales vanlig kombinasjon, også tildelt premier for to eller tre jokere. Betalingsbeløpet bestemmes tilfeldigvis og delvis avhenger av posisjonen der det er Wild. Gamblere kan stoppe denne spesielle modusen Jokerizer når som helst.Risikospill er ikke presentert på denne norske modellen. Jokerizer har anstendig teoretisk avkastning av 98%.

Tegnene på norske spilleautomater på nett

I gratis spilleautomaten på nett Jokerizer er det brukt seks normale karakterer og en spesiell. Standard bildene er det klassiske: stjerne, syv, bjelle, druer, kirsebær og sitron. Den spesielle karakter er en Joker. Det vises bare på de tre midterste hjulene. I Jokerizer-modus, er det brukt for tegningen av premier. Spill på mobil er også tilgjengelig i dette kasino spillet. Gamblere vil like fargerik design med klassiske bilder av denne spilleautomaten på nett, Jokerizer. Flere elementer kan bli veldig sjenerøse for spillere og love store premier og interessant fri tid!

Ekstra bonusutbetalinger (unntatt de som kan oppnås i Jokerizer modus) eller runder på spilleautomater ikke tilbys. I dag kan brukere starte beste slots og bruke slike evner som gratis spinn!