Spilleautomaten heter Jason and the Golden Fleece!

Norske spilleautomaten Jason and Golden Fleece er en flott gave fra Microgaming til alle fans av gambling, historie og mytologi. Alt på en enkel og ganske underholdende form handler om den vanskelige reisen av Jason and hans vennlige team på Himmel Spill. Spillet har utvendig design, med lyse og vakre grafikk, flott musikk i bakgrunnen og en vellykket logo. Ja, og det er veldig behagelig å spille. Forresten, kan det gjøres uten registrering.

Regler av slots Jason and the Golden Fleece

Med henvisning til historien om gamle Hellas, har Microgaming selskap opprettet norske spilleautomaten Jason and the Golden Fleece. Utviklere har skapt enkel grensesnitt, som er godt gjennomtenkt. Spillet er fylt med spesialtegn, inneholder en multi-level bonus runde med free spins, der mottakerens premier blir tredoblet. Spilleren får overraskelser og gode avgifter med disse spilleautomater på nett. Innsats per linje er 1-10 cent. På en spinn kan du sette maksimalt $2.50. De vinnende kombinasjonene anses å være en kjede sammensatt av identiske bilder fra den første trommel. Betalingen beregnes ved å multiplisere den opprinnelige innsatsen på koeffisienten og oppnås i tilfelle av bestemte kombinasjoner. Den maksimale størrelsen på koeffisienten er lik 2000! Jason and the Golden Fleece microgaming spilleautomater screenshot

Symboler i spilleautomaten om Jason

Alle karakterene i spillet er fra den berømte legenden. Under hvert bilde, som ligger på online spillefeltet, er det et tegn å forklare hva slags karakter. Med tre karakterer av logo som har falt på feltet, blir spilleren tildelt ti gratis spinn som i dette tilfellet er lik den gjeldende satsen. Bilde av gylne skinn, det utfelt 2-5 ganger hele spillefeltet, bringer spilleren henholdsvis 2, 3, 20, 100 satser. Gylne skinn utløser også bonusrunden, som består av flere nivåer. Kort sagt, er det også litt uvanlig.

Andre detaljer om kasino slot om Jason

Spillet har 25 linjer, ordnet i tre rader. For eksempel, hvis du er heldig, vil det slippes på skjermen tre bilder med Wild symbol, og da vil du få free spins no deposit med økende koeffisienter. Før du hopper i havet av gambling, gå til denne siden og spill norske spilleautomater på nett gratis på nettsiden Himmelspill.com og vil bli undersøkt i alle dens nyanser.

  • Bonus spillet – ja
  • Free Spins – ja
  • Antall linjer — 25
  • Antall trommer — 5

Interessante historier, flotte premier og mye mer finner du sammen med Jason and the Golden Fleece!