Spilleautomaten Jackpot Party på Himmel Spill venter på deg!

En annen video slot produsert av WMS Gaming, som vil bli diskutert på nettsted Himmelspill.com er Super Jackpot Party spilleautomat. Cocktails, gaver, ballonger og andre symboler på trommer, designet for å skape en munter stemning. Så, møt gratis spilleautomat på nett Super Jackpot Party.Jackpot Party WMS spilleautomater ss

Generell beskrivelse av Jackpot Party

Video sloten Jackpot Party har fem hjul og tyve linjer. Spille på denne automaten kan være for en rekke linjer er ikke større enn den maksimale. På hver av dem er det mulig å ta satser alt fra 1 cent til fem dollar. Det betyr at du ikke kan sette på en spinn mer enn hundre dollar. Norske spilleautomater Super Jackpot Party har bonusspill, spesialtegn, og noen andre funksjoner. Til å vinne i kombinasjon, er det nødvendig at noen av de samme symboler (to eller tre) faller på aktive linjer som starter med det første hjulet. Den teoretiske tilbakebetalingen av spilleautomater på nett Super Jackpot Party er 96,01% (data fra produsenten).

Spillsymboler

På norske spilleautomaten Super Jackpot Party vil du se fargerike ballonger, kopper for drinker, cocktail glass, bokser med gaver og andre elementer, som hjelper deg å forstå at midt i festen er dedikert til noen fødselsdag. På Super Jackpot Party er det også funnet 3 spesielle symboler: Wild (disko-ball), Feature 1 (bursdagsbarnet), og har 2 (røret med lyder på fester). Wild faller på alle trommer unntatt den første. Følgelig kan det ikke danne kombinasjonen av seg selv, men kan erstatte andre symboler (bortsett fra spesielle), om nødvendig. Feature 1 og Feature 2 starter bonusrunden. For dette formål skal tre bilder være på samme tid på de første, tredje og femte hjulene.

Bonusspill online

I bonusrunden av video sloten Super Jackpot Party må du velge gaver. Hver av dem kan skjule kontant betaling, eller multiplikatorer, eller andre overraskelser.

Konklusjon

Super Jackpot Party er en fantastisk spilleautomat med ulike funksjoner som free spins no deposit for deg med gratis spinn til spillet, multiplikatorer og andre interessante elementer! Start spillet nå på himmelspill.com!