Spilleautomaten Invaders på Himmel Spill!

Gratis spilleautomaten på nett Invaders fra Betsoft tilbyr å sitte ved roret i et romskip og gå ut i verdensrommet for å ødelegge potensielle inntrengere. Men ved nærmere bekjentskap kan gamblere sørge for at disse små grønne menn flyr til oss uten onde hensikter. Invaders tillater spilleren å ha det gøy samtidig som de tjener en sum penger i kasino på nett. Invaders-himmelspill-spilleautomater-ss

Beskrivelse av slots Invaders online

Spilleautomaten på nett Invaders lar deg nyte spennende romeventyr med 5 hjul og tjue gevinstlinjer. Her kan du spille denne slot uten registrering. Spillet har utmerket grafikk og lyd og har tegn relatert til temaet. Blant dem kan spillere møte de følgende som meteoritt, humanoid og andre bilder. Spilleautomaten Invaders har et Wild symbol – en avisartikkel om et angrep av romvesener. Wild-symbolet erstatter andre tradisjonelle figurer i spillet, men – med unntak av Scatter symbol, en bonus symbol og multiplikator og genererer dermed gevinst som ikke ville vært mulig uten Wild symbol. Spillet har et scatter Symbol – et symbol på en gigantisk meteoritt som flyr gjennom galaksen. Vilkår for betalings-kombinasjoner med scattersymboler kan du se i utbetalingstabellen. Invaders har også en multiplier som kan øke betaling mange ganger, og området er ganske bredt – du kan øke din premie fra seks til 50 ganger! Og så kan gevinsten være veldig bra, spesielt hvis spillet er med maksimalt antall gevinstlinjer.

Symboler på spillet Invaders

Norske spilleautomaten Invaders inneholde en rekke spesialtegn som akkurat bidrar til å vinne enda mer penger i spillet. Men det mest morsomme er bonusrunden. Slot gjør det mulig å besøke fremmed romskip hvor det er mange svært verdifulle elementer. Forresten, har spillet en multiplikator, som lett kan øke utbetalingene til spillerne i et par ganger.

Funksjoner i spillet

  • Antall Hjul: 5
  • Antall Linjer: 20
  • Jackpot: Statisk
  • Scatter Symbol: Ja
  • Wild Multiplikator: Nei
  • Bonusrunde: Ja
  • Autoplay: Nei

Gratis spill

Spilleautomaten Invaders er utmerket i sin utførelse. Den er veldig fargerik og original. Med en høy andel av avkastningen gir sloten store premier. Men før du prøver lykken kan du spille gratis i demo-modus for å forstå prinsippene og strategi uten risiko til kontoen. Under test spinn uten registrering og SMS er tilgang til alle funksjonene som i dette spennende spillet for moro skyld.

Konklusjon om spillet Invaders

Spill kosmisk slot Invaders og vinn penger. Bruk ulike bonuser og muligheter til spillet som er free spins no deposit med ulike gratis spinn. Prøv å spille en fascinerende slot, Invaders, og du vil se hvor enkelt det er å oppnå seier! Ikke gå glipp av sjansen, fordi det er så fint men også enkelt!