Norske spilleautomaten Hitman på Himmel Spill

Å være en hemmelig agent er vanskelig og veldig farlig. Hver dag kan lett bli den siste, men detter er det et veldig spennende liv. Spill Hitman spilleautomater på nett fra Microgaming selskapet tilbyr spilleren til å bli en partner av den berømte hemmelige agenten, som aldri har tapt. Til tross for at en erfaren kriger fra enhver kamp framgår seier, trenger han en lojal og pålitelig partner. Hitman norsk spilleautomat på nett bringer deltakerne i det virtuelle feltet med en agent Hitman. Funksjonene i kasino slot er virkelig mye, og å opsummere dem i noen få ord er umulig. For eksempel, vil gamblere finne her ulike gratis spinn og andre spesielle muligheter. HitMan microgaming spilleautomater screenshot

Beskrivelse og design av online slot Hitman

På de fem hjul og femten gevinstlinjer startes det en virkelig krig. Våpen og andre spennende elementer blinke foran øynene umiddelbart etter å ha klikket på “Spin” knappen. Følelser og opplevelser er høy, men vil bare være i stand til å fullføre kampen med vellykket kombinasjon, som venter på spilleren og Hitman her på Himmelspill.com. Wild-symbolet kan erstatte andre tegnene, men Scatter symbol kan bli samlet inn fra alle aktive linjer av spilleautomater. Her finner gamblere en Bonus symbol som aktiverer et ekstra nivå, og det er bare en del av tegnene, som er aktivt involvert i å hjelpe deltakerne i prosessen med gjennomføring av de mest komplekse kombinasjoner.

Andre elementer i spille automater Hitman

Dagens kamp i disse slots ender med seier helt sikkert, men etter det kommer det en ny dag, og risikoen for eventyr og adrenalin vil være mye mer. For å komme til ekstra felt av bonusspillet må deltakerne ensamle på linje 3 eller flere bærbar pc karakterer. Denne funksjon er kalt Contract Bonus Feature. På et ekstra felt vises det fem personer foran øynene til spillerne. Intuisjon av brukeren må kunne velge riktig kriminelle og eliminere dem én etter én med de ulike instrumenter. Det er verdt å legge til at utviklingen av historien Hitman avhenger av deg, fordi det er dine handlinger og avgjørelser som vil veilede av karakteren i utførelsen av oppgaver. Og fordi du kontrollerer hver påfølgende bevegelse, må hvert trinn beregnes riktig i Hitman. Lykke til, klikk her i spillet på nettsiden Himmel Spill!

Detaljer om spillet med navn Hitman

  • Hjulene – 5
  • Gevinst-linjer – 15
  • Spesielle symboler – Wild, Scatter, Bonus
  • Free spins no deposit – ja