Spilleautomaten på nett Gold Fish (Gullfisk) på portalen Himmel Spill!

Vi på himmelspill.com tilbyr en anmeldelse om gratis spilleautomaten på nett Gold Fish fra WMS Gaming!Goldfish Slots WMS spilleautomater ss

Generell beskrivelse av spilleautomaten Gold Fish

Gold Fish er video slots med tjuefem stadige aktive linjer, med tre rader med bilder på skjermen, spesialsymboler, bonusrunder, og flere andre alternativer. Denne spilleautomaten har ingen risikospill. Hver linje kan leveres fra én cent til tre dollar, så spille på slot Gold Fish kan være med en maksimal innsats på hundre og fem dollar. Vinnerkombinasjoner regnes i rekkefølge fra den aktive linjen av identiske bilder. Det bør være 2 eller 3. Kombinasjonen starter nødvendigvis med det første hjulet. Mengden av utbetaling avhenger av satser av linjen, som er multiplisert med koeffisienten kombinasjonen (opp til x 10.000).

Spillsymboler på norske spilleautomatern Gold Fish

Selvfølgelig er video slot dedikert til akvariet og viser forskjellige fisk, skilpadder, krabber, koraller og andre symboler. Spesielle symboler er Wild (gullfisk) og Feature (boks med fiskemat). Wild fungerer som normalt, og erstatter andre symboler (unntatt Feature), hvis behovet oppstår. Feature er betalt hvor som helst på skjermen. Betalingen er beregnet på den totale innsats (10 for 3, eller 100 for 4 eller 5 av disse bildene). Tre eller flere bonusrunder begynner Feature Fish Food (fiskemat). I tillegg, har norske spilleautomaten Gold Fish andre bonusspill, som vi beskriver i neste avsnitt online.

Bonusspill på norske spilleautomaten Gold Fish

La oss diskutere bonusrunder på video slot Gold Fish. Fish Food – du må velge matbokser, for å finne ut hvor mye du vinner i premie. Mengden av betalingen avhenger av antall og type identiske bilder, som du kan finne. I denne runden kan det være et ekstra trinn. Gold Fish – denne runden kan begynne på noen av spinn, uavhengig av symbolene på hjulene. Du vil se et rundt akvarium der fisken hopper. Spillet har flere varianter med fisk av ulike farger. Vi vil ikke beskrive alle versjoner fordi du kan lett forstå hva du må gjøre i hver av dem. Det er nok å si at premien kan være utbetalinger, flere multiplikatorer og gratis spinn med spesielle funksjoner og muligheter, for eksempel free spins no deposit. Men i video slot Gold Fish spilles det ikke progressiv jackpot.

Konklusjon

Spilleautomaten Gold Fish trengers ikke å lastes ned til en PC, siden det er tilgjengelig i flash-versjon som går direkte på kasino nettsted. Spillet har flere bonusspill, solid utbetaling, brukervennlig grensesnitt og fin grafikk. Prosentandelen av avkastningen er også ganske høy. Prøv a spille nå, fordi gullfisk et et symbol på lykke!