Spilleautomaten Game of Thrones på Himmel Spill

Nye norske spilleautomater gratis med Game of Thrones fra Microgaming har utgitt spilleautomat basert på samme fantasy-serien. Dette er en god nyhet for fans av gambling og serien med same navn, som er veldig populære akkurat nå. Denne spilleautomaten på nett Game of Thrones vil presenterre spillerne en mystisk verden og kampen om tronen. I dag vil dette spillet tilby spillerne flott grafikk, god musikk og, selvfølgelig, kjente karakterer, samt interessante elementer av TV serien. Game of Thrones microgaming spilleautomater screenshot

Beskrivelse av spilleautomaten Game of Thrones

På grunn av for blodtørstige scener besluttet utviklerne seg for å ikke inkludere i disse norske spilleautomater scene med rødt bryllup, som er kanskje den mest voldelige i serien. Men dette spillet tilbyr massevis av bonusspill med tegnene av den elskede serien. 5-hjuls gratis spilleautomater på nett Game of Thrones spilles på to muligheter: enten velger du å spille på 15 linjer eller uten dem. I det andre tilfellet en er vinnende kombinasjon bare dannet på hjulene, og starter med først med det til venstre. I begge tilfeller blir gevinsten dannet av flere identiske bilder. På hjulene av norske spilleautomaten på nett Game of Thrones møter du emblemer med husene av de familier: Stark, Lannister, Baratheon og Targaryen, samt symboler av magiske tall og tegnene Wild (Spill logo Game of Thrones) og Scatter Bonus (Tronen). Scatter Bonus vises på alle hjulene, og flere Scatter gir spilleren bonusspillet.

Bonus og risikospillet på disse slots

Bonusspillet i kasino slot Game of Thrones starter med fall av tre eller flere symboler av tronen på alle linjer. Spilleren vil velge en av de respekterte husene: Baratheon, Lannister, Stark eler Targaryen. For eksempel hvis en spiller velger Hus Baratheon gir spilleautomaten Game of Thrones spilleren 8 gratis spinn med en x5 multiplikator! Samtidig Hus Targaryen gir spilleren 18 free spins no deposit med men x2 multiplikator av gevinster. Risikospillet her er krone eller mynt hvis gambleren ønsker å doble gevinsten. For å gjøre dette, må spiller gjette som faller på en mynt – krone eller mynt. Spill Sloten Game of Thrones på nett for penger og vinn her på portalen Himmelspill.com. Slik at spillet ikke trenger å lastes ned, kan gamblere spille i flash-versjonen direkte i nettleseren. Mobil versjon er også tilgjengelig for Wap, iPhone eller Android.