Spilleautomater Game of Thrones på Himmel Spill

Nye norske spilleautomater gratis Game of Thrones fra Microgaming utgitt er basert på samme fantasy-serien.

Dette er en gode nyheten for fans av gambling og serien med same navn, som er med populære legendariske historien. Disse spilleautomater på nett Game of Thrones vil presenterre spillerne en mystisk verden og kampen om tronen.

I dag denne spill online vil tilby spillerne flott grafikk, god musikk og, selvfølgelig, kjente karakterer, samt interessante elementer av av serien.

Game of Thrones microgaming spilleautomater screenshot

Beskrivelse spille automater Game of Thrones

På grunn av for blodtørstige scener utviklerne besluttet å ikke inkludere i disse norske spilleautomater scene med rød bryllup, som er kanskje den mest voldelige i serien. Men denne spill tilbyr massevis av bonusspill med tegnene av den elskede serien.

5-hjuls gratis spilleautomater på nett Game of Thrones spilles på to muligheter: enten velge å spille på 15 linjer eller uten dem. I det andre tilfellet en vinnende kombinasjon bare dannet på hjulene, og starter med det første venstre. I begge tilfeller blir gevinsten dannet av flere identiske bilder.

På hjulene av norske spilleautomater på nett Game of Thrones møte deg emblemer med husene av de familier: Stark, Lannister, Baratheon og Targaryen, samt symboler av magiske tall og tegnene Wild (Spill logo Game of Thrones) og Scatter Bonus (Tronen). Scatter Bonus vises på alle hjulene, og flere Scatter gir spilleren bonusspillet.

Bonus og risikospillet i disse slots

Bonusspillet i kasino slot Game of Thrones, forutsatt at du begynner å spille for penger på nettet, og starter med fall av tre eller flere symboler av tronen på alle linjer. Spilleren vil velge en av de respekterte husene: Baratheon, Lannister, Stark eler Targaryen.

For eksempel hvis en spiller velger Hus Baratheon – i dette tilfellet, spilleautomaten Game of Thrones gir 8 gratis spinn med en x5 multiplikator! Samtidig Hus Targaryen gir spilleren 18 free spins no deposit med men x2 multiplikator av gevinster.

Risikospillet her er krone eller mynt hvis gambleren ønsker å doble gevinsten. For å gjøre dette, må spiller gjette som faller på en mynt – krone eller mynt. Dessuten er det merkelig at den risikospillet supplert med behovet for å vandre et lite kart, som det er en fortsatt en arkade videospill.

Spill Slot Game of Thrones på nett for penger og vinn her på portalen Himmelspill.com. Slik at spillet ikke trenger å laste ned, kan gamblere spille i flash-versjonen direkte i nettleseren. Mobil versjon er også tilgjengelig for Wap, iPhone eller Android.