Five Times Wins spilleautomat på nett

Rival Gaming har skapt denne spennende norges spilleautomaten Five Times Wins som er presentert gratis for norske spillere på portalen Himmelspill.com. Dette er en klassisk slot, alle nostalgi av det gamle Las Vegas kasinogulvet, all den enkle gameplay – enkelt og greit.

I dette spillet får ikke brukere noen bonus runde eller gratis spinn fordi disse slots har er utrolig enkelt design. De vil spille på:

  • 3 trommer
  • 3 rader bilder med 1-3 aktive gevinstlinjer
  • Et flott spesielt tegn Wild symbol med en massiv multiplier.
  • Spillet har ikke noe free spins no deposit

Tema og funksjoner i norske spilleautomater

Norske Spilleautomater Five Times Wins Rival SS - Himmelspill.comHvis du ikke har spilt Five Times Wins før har det en enkel klar grensesnitt og interessant spillprosess online. På Himmel Spill kan du finne gratis versjon av dette spillet og prøve det uten bruk av ekte penger. Denne sloten er kompatibel med ulike enheter som desktop, nettleser, mobil-telefon, og nettbrett. Disse spilleautomatene har en flott grafikk med klassiske elementer.

Gevinster i dette spillet betales på nesten 96%, og disse Wild symboler har noe makt, den øverste seier for 3 mynter med symbol av høyeste verdien, de røde syvere, er 150 mynter. Sett sammen tre av de Wild og så kan norske gamblere tjene en massiv premie av 5000 mynter. Selv om bare et mynt i Five Time Wins gratis spilleautomater på nett vil bringe deg 1500 for tre av de multiplisere Wild i denne en av de beste klassiske spillene.

Flere ord om spilleautomater Five Times Wins

Five Times Wins slot er garantert å behage de som foretrekker en klassisk spilleautomat med tradisjonelle symboler, klassisk gameplay og retro innredning. Norske brukere som åpner disse norske spilleautomater gratis vil ikke bli lei fordi det de vinner kommer tykk og rask, og det er enkelt, enormt spillbare og spenningen av å jage disse Wild bilder for en mulig massive jackpot vil holde dem engasjert! Enkel og spennende gameplay kan appellere til flere gambling fans som også like å spille på mobil.

Musikken og lydeffekter i norske video slot Five Time Wins er lys og morsom. Symboler på slike norske spilleautomater på nett er klassiske. Gamblere får åtte bilder, kirsebær, tre typer barer og tre fargede syvere pluss spillfunksjones symbol som er en 5x multiplisere Wild. Velg dette spillet som heter Five Times Wins og ha en flott fritid med store gevinster!