Firestorm 7 norsk spilleautomat gratis

Hvis du alltid har drømt om å finne klassiske 3-hjul, 1 gevinstlinje spilleautomater på nett som brenner varmere enn alle de andre skal du forberede deg til å spille norges slot Firestorm 7 på Himmel Spill.

Rival Gaming elsker å ta det klassiske formatet og deretter presenterer 3D versjoner av spill, og det er hva de har gjort med norske spilleautomaten på nett Firestorm 7, og fra det øyeblikket du ser bakteppet til spillet vet du at det kommer til å være noe spesielt med disse slots på nett.

Gameplay og funksjoner på spilleautomaten Firestorm 7

Det er åtte mulige premie kombinasjoner, og brukere må stille opp 3 symboler på gevinstlinjen for å vinne en premie i spillet ved slike elementer:

  • Den laveste av disse er blandet Bar som betaler mellom x3 og x9 myntverdi i kasino slot
  • Enkelt Bar betaler x50- x150,
  • Doble Bar betale x100- x300,
  • og trippel Barer betale x150- x450.
  • Gamblere kan også vinne på norsk slots med en blanding av røde og gule 7-er som betaler x100- x300,
  • mens rød syv tilbyr x420- x1,260
  • Gul 7 gir x1,000- x3,000.
  • Samtidig er topp premien tegnet lykter som betaler x2,500- x7,500.
  • Hvis du ønsker å holde online slot-spill sesjon brennende på full varme, så er du nødt til å finne noen drivstoff, og dette kommer i form av Scatter beholderen og kanister.

Konklusjoner om spilleautomater Firestorm 7

Norske Spilleautomater Firestorm 7 Rival SS - Himmelspill.comDen eksplosive Tanks legger også en stor dimensjon til spillet i form av gratis spinn, som mange klassiske 3-hjul spillemaskiner ikke inkluderer. Og den store nyheten er at alle premier vunnet i løpet av noen free spins no deposit utbetales på trippel normal gevinsttabellen innsats. Prøv dette spillet på Himmelspill.com nettsiden gratis i Norge.

Dette er utvilsomt en av de beste spillemaskiner som vil appellere til flere norske spillere. For de som elsker det klassiske norges slot format, er det billig å spille, og gir gamblere evne til å vinne noen flotte premier for ikke mye investering. Men der det virkelig imponerer er med fantastiske grafikk, og fantastisk gambling spenning at Scatter og gratis spins bringer til hjulene – definitivt en av de beste online norske spilleautomater tilgjengelig akkurat nå. Gamblere som like å spille på mobile enheter inkludert Android og iOS kan velge denne slot på mobil!