Fantastic Fruit gratis spilleautomater på nett

Himmel Spill presenterer for norske brukere spilleautomaten med navnet Fantastic Fruit. Og det er akkurat tilfellet med Rival Gaming sin Fantastic Fruit, en enkel tre-hjuls, en gevinstlinje online slot som er rettet mot gamblere som liker å spille, men ikke liker å måtte tenke for mye på hva de gjør.

Det første norske spillere vil legge merke til i norske spilleautomater gratis er fruktkurv bak teppe som er fylt med flere fargerike tropiske frukter som ananas, kiwi, mango, appelsiner, druer, bananer, epler, kirsebær, plommer, sitroner og grapefrukt, men heldigvis inneholder de 3 hjul ikke engang halvparten av disse frukt – som er veldig bra fordi det ville vært seriøst vanskelig å finne en matchende linje med 3 symboler hvis det var så mange å velge mellom.

Mer om spilleautomater Fantastic Fruit

I stedet har spillet bare fem premie symboler for å prøve og samle linjer med bilder som er:

  • Kirsebær,
  • Sitron,
  • Eple,
  • Plomme,
  • og Bar – som sikkert utgjør en av foretrukne kombinasjoner.

Men målet på denne spilleautomaten er å stille opp 3 like symboler, og baren betaler mellom x10 og x30 myntverdi. Plommer betale x20 til x60, epler betale x30 til x90, og sitroner betale x40 til x120. Men for en endring, er det den kirsebær som leder i spillets premier, og 3 kirsebær lander mellom x100 og x400 myntverdi.

Denne norges video slot tilbyr ikke free spins no deposit fordi det ermer som en klassisk modell og ikke har noen gratis spinn, men norske gambling fans kan spille det på mobil.

Konklusjoner om norske spilleautomater

Norske Spilleautomater Fantastic Fruit Rival SS - Himmelspill.comFør brukeren spinner hjulene på denne klassiske spilleautomaten, vil han måtte ta valget mellom å spille i kasino for 1, 2 eller 3 mynter. Og brukeren kan se hvor mye han kan vinne på utbetalingstabellen som ligger over hjulene. Alle premiene på dette spillet blir multiplisert med den valgte myntverdi. Spill denne slot på siden Himmelspill.com gratis og prøv det selv. I gratis varianten kan gamblere lære å spille denne slot på nett.

Hvis du liker spilleautomat skal være enkel, så er denne norske slot akkurat det du leter etter. Beste video slot Fantastic Fruit er virkelig lett å spille, og en betal-linje tilbyr spillere av klassiske spilleautomater en spennende spillprosess med retro stil i gambling på nett eller med mobil enhet!