Gratis spilleautomater på nett på Himmel Spill

Trenger vi å forklare hvilken rolle i populære musikk av det tjuende århundre at den legendariske Elvis Presley spilte? Det er nok å ha bare én tittelen “King of Rock and Roll” til å forstå viktigheten av denne personen for millioner av fans over hele verden. Elvis IGT spilleautomater ss I det berømte magasinet “Rolling Stone” står det i listen over de femti største kunstnere gjennom tidene ogElvis tok tredjeplassen, bak “Fab Four” og Bob Dylan. På portalen himmelspill.com tilbyr vi en fin oversikt over video slots Elvis: The King fra selskapet IGT, dedikert til den legendariske sangeren.

Generell beskrivelse av spille automaten “Elvis”

Elvis: The King er en spilleautomat med fem hjul og tjuefem stadig aktive linjer. Video slot har spesialtegn, flere bonusrunder og andre alternativer i kasino på nett. Spilleautomater Elvis: The King kan bare være på den generelle innsats på førti mynter fra ett cent til fem euro. Med andre ord, er det tillatt å sette opp til to hundre euro på en spinn.

Symboler i norske spilleautomater “Elvis”

På hjulene av spilleautomater på nett Elvis: The King kan spilleren se noen bilder av Elvis i ulike perioder av sitt liv, så vel som en gitar, mikrofon, solbriller, skinnjakke, sko og noen spesialtegn. Wild (firmalogo spill Elvis: The King) er forskjellig fra de andre bildene som kan erstatte de manglende tegnene i kombinasjon. Det vises bare på de 3 midterste hjulene online. Bonus symboler utløser ytterligere spillerunder. De vises også bare på den andre, tredje og fjerde hjulene.

Bonusspill i slot Elvis

I norske spilleautomater på nett har Elvis: The King gitt tre forskjellige bonusrunder, oppkalt etter kjente sanger av Elvis Presley:

  • Viva Las Vegas – gratis spinn, der et hjul blir en Wild. I løpet av disse lanseringene vil det også være behov for å samle chips, som kan gi ekstra spinn og andre premier.
  • All Shook Up – free spins no deposit med spesialfunksjoner. Spillet er gjennomført på tretti linjer.
  • Heartbreak Hotel – et tematisk bonusspill, som finner sted på hotellet, som har flere nivåer og utbetalinger av forskjellige størrelser.

Spill video slot “Elvis” nå og ta denne fantastiske muligheten til å slappe av og tjene penger!