Til tross for et stort mangfold av slots for norske spillere klarer spilleautomater som handler om ranere stadig å begeistre oss. For eksempel vil det dannes kombinasjoner i spilleautomater på nett, Cash Caper, med hjelp av halvdeler av mynter, sedler og sekker med penger. Prøv denne norske spilleautomaten gratis online på den norske nettportalen Himmel Spill – med free spins no deposit!

Cash Caper er en gratis spilleautomat på nett fra Cryptologic. Den består av fem hjul og tre linjer.

Denne spilleautomaten er med en fastsatt sats. Vinnende kombinasjoner dannes av to halvdeler som oppstår på nabotrommer og en aktiv linje. Gevinsten tilsvarer de oppståtte myntene eller sedlene.

I denne norske spilleautomaten finnes det en bonusrunde. Det er umulig å prøve seg i risiko-spill på denne automaten.

Symboler og bonuser i dette spillet

Norske spilleautomater Cash Caper, Cryptologic SS - Himmelspill.comCash Caper er dedikert til bankran. Dette tar sted foran et pengehvelv hvor det sover en stakkars vaktmann. Og det står også en raner der, som er klar til å bryte seg inn.

Symboler er halvdeler av mynter og sedler av forskjellig verdi. Det finnes ett spesielt symbol i spillet som er en halvdel av sekk med innskrift Bonus. Når du samler hele bildet, starter det en bonusrunde.

Bonusrunden foregår på hovedskjermen. Hjulene går oppover, og foran raner står det fem pengeskap. Du må velge ett av dem.

Klarer du å finne nøkkelen i et av pengerskapene, vil det vises et lykkehjul. Det blir rotert og du får så et bestemt antall gratis spinn. Det er ingen jackpot i Cash Caper.

Konklusjon om dette casinospillet

Ved å roterer hjulene enten gratis eller med penger investert, får du mulighet til å kjempe for penger som video slots maskinen tilbyr for sine vinnende kombinasjoner.

De minst utbetalende tegnene er symboler på en, to og fem dollar. Og de beste er to og tjue dollarsedler som bringer deg ekstra store gevinster. Om du er heldig og samler 100 dollarsedler på en aktiv linje, skal du få hoved-jackpoten!

Cash Caper ser uvanlig ut, noe som kan anses som en ulempe for konservative spillere. Men modellen er virkelig både interessant og kreativ. Norske spillere kan prøve dette spillet på mobil og på nettportalen himmelspill.com Lykke til!