Norske spilleautomaten At the Copa på Himmel Spill

Kjærlighet, lidenskap, risiko – alt dette gjenspeiles i de berømte latinske danser for cubanske og puertoricanske rytmer. Å lære salsa er drømmen for mange, men fordi selskapet Betsoft har skapt uvanlige norske spilleautomater At the Copa. Lyse video slots transporterer sine gjester til en uvanlig fest der to mestre prøver å vinne oppmerksomheten til en sjarmerende danser, Carolina. Dette problemet, selvfølgelig, på skulderen, bare de mest iherdige, vakre og heldige gjester, fordi uten hjelp av deltakerne vil heltinne av online slot At the Copa ikke være i stand til å gjøre et valg mellom Rico og Pedro. Les denne artikkelen og start spillet bare i dag! At the Copa Betsoft himmel spill spilleautomater ss

Spillfunksjoner av spilleautomaten på nett, At the Copa

I motsetning til andre “enarmede banditter”, legger ikke dette spillet mye vekt på bonusfunksjoner og premier, og bærer sine gjester i en ekstraordinær atmosfære av lidenskap og spenning. Prosessen med spinn av trommer nærmer seg så mye på lidenskapelig dans som etter noen minutter av spillet glemmer mange deltakere at de sitter ved norsk spilleautomat. Atmosfæren skapt av disse gratis spilleautomater på nett At the Copa har en utrolig talent for å fascinere og dyppe salsarytmer av mennesker som spille det.

Symboler i spille automater

En annen viktig funksjon i spilleautomaten At the Copa er wild symbol, som er presentert med spesialfunksjoner. Vises det på de aktive linjene, kan skiltet okkupere hele sentrale trommelen og gir gjestene gratis spinn med fantastisk multiplikatorer.

Bonusrunde kasino spill

I slot At the Copa, kan du spille gratis og uten registrering. Spesiell test gir den rette muligheten til å ha det gøy uten grenser i en kjærlighet trekant og påvirke forholdet mellom de tre hovedpersonene. Spilleautomaten har også bonus nivå. Spesial runde kjøre tre forskjellige bilder – Rico, Pedro og Carolina. Helter i bonusspillet aktiveres og begynner å spinne i en overraskende vakker dans. Seerne av dans er nødt til å velge leder for de to store dansere og bestemme resultatet av dette bonusspillet i norske spilleautomater på nett. En spesiell kraft i den elektroniske slot At the Copa er en kvinnelig fot. Bilde av damens fot i sorte sko gir de heldige gjestene helt gratis spinn og multiplier imponerende premier som kan nå en verdi på x10.

Konklusjon om spillet

Start å spille slot At The Copa i dag på portalen Himmelspill.com og vinn ekte penger. Det er et spennende og vakkert spill med fantastiske dans. Lykke til!