Fantastiske spilleautomaten Rhyming Reels – Hearts & Tarts!

Rhyming Reels vil gi deg muligheten til ikke bare å smake en rekke søtsaker, men også treffe jackpot. Det er det som skjedde med heltene av video slot Rhyming Reels – Hearts & Tarts som er drevet av Microgaming. Den unge prinsessen kunne ikke imotstå og bestemte seg for å prøve alle mat på en gang, som påvirket mye i sin form og utseende. Norges spillere har en vanskelig oppgave – de vil personlig spise alle søtsaker med 5 hjul samt 30 gevinstlinjer sånn at Hennes Majestet ikke har igjen noe godteri. Det er ikke en lett oppgave, fordi damen har fått dyktige bruk av informasjonskapsler super-rask tempo. Spillside Himmelspill.com vil presentere for gamblere dette spillet i gratis-modus! 

Rhyming Reels - Hearts & Tarts Microgaming spilleautomater screenshot

Forskjeller av kongelige spilleautomater Hearts & Tarts

Norske spilleautomaten Rhyming Reels – Hearts & Tarts, er helt dedikert til den kongelige familie, som har en lang tradisjon av å tilby sine gjester en masse av uvanlige funksjoner. For eksempel, er spillet logo i slots Wild symbol og alltid kommer til unnsetning til vellykkede deltakere online. Fremveksten av figuren er nesten alltid noe som bringer en vinnende kombinasjon, som logoen erstatter alle symboler og kompletterer sin utskifting av de vinnende kombinasjoner. Scatter hjelper gamblere med beste bilde. Krone alltid vet når gjestene trenger hjelp, og det vises i en vinnende kombinasjon med noen linjer av spillefeltet på spilleautomaten.

Bonusspill på norsk sloten Rhyming Reels

Rhyming Reels – Hearts & Tarts har en spesiell spillmodus, som faller i den spesielt fordelaktig:

  • Spilleautomaten har en serie med free spins no deposit i mengden av 10 stykker.
  • De starter umiddelbart etter Scatter tegn faller i tre eller flere eksemplarer.
  • 10 ganger hjulene spinner gratis i kasino slot og vil stadig øke størrelsen på premien, og summen av penger.
  • Til å utvide figuren dronningen, som, under free spins, gjelder for hele trommelen linjen og gir deltakerne en mye høyere sannsynlighet for å få premier.
  • Til tross for alle de ovennevnte sjenerøsitet er konge utstyrt med enda en funksjon i gratis spins.
  • I tilfelle at tre Scatter samles på feltet samtidig med gratis spinn, økes free-spin mengde ytterligere med 10 enheter!

Rhyming Reels – Hearts & Tarts kan du finne på Himmel Spill og det kan også glede gamblere med spillet på mobil som kan bli veldig behagelig for brukere på farten!