Fantastiske spilleautomaten Mega Joker

Joker er en av de kompliserte symboler som blir behandlet annerledes i ulike kulturer. Noen forbinder det med ondskap og djevler, mens andre kobler dette begrepet til usedvanlig sans for humor og kreativ tilnærming til enhver situasjon. Heldigvis, er denne personen avbildet på tegnene i slot av et berømt selskap, Novomatic, (Novoline) som vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg å vinne de største premiene med spillet Mega Joker som du kan spille gratis på Himmel Spill i Norge!

Gameplay og funksjoner på spilleautomater på nett

  • Mega Joker norske spilleautomater på nett fra Novomatic har en standard gameplay.
  • Gamblere ser 5 hjulene i norsk video slot med 40 gevinstlinjer.
  • Under hjulene er et standard panel med knappene slik at spillere kan endre antall linjer de ønsker å bli aktivert, og verdien av innsatsen per linje, samt vise utbetalingstabellen i spilleautomaten.
  • De kan også bytte til Autoplay-modus og selvfølgelig ta en spinn.

Lydeffektene i slots Mega Joker gratis versjon som følger klikke knappene er standard også. Det virker som om spillet ikke har noe unikt med det, men norske spillerne vil raskt starte spillet når de ser utbetalingstabellen til gratis spilleautomater på nett.

I kasino slot vil gambler bli belønnet med 4-100 kreditter for 3-5 bilder av kirsebær, sitroner, plommer eller appelsiner på en aktiv gevinstlinje. Hvis det er 3-5 vannmeloner samt druer kan spiller få opp til 160 kreditter i dette spillet som kan spilles gratis på Himmelspill.com. Jordbær og pærer kan gi opp til 240.

Flere interessante elementer i spilleautomaten

Norske Spilleautomater Mega Joker Yggdrasil SS  - Himmelspill.comAndre klassiske bilder som norske fans av gambling kommer til å finne på hjulene av Mega Joker spilleautomat er syvere og stjerner. 7-tall kan tildele 20, 80 og 400 kreditter for 3, 4 og 5 bilder av et slag på en gevinstlinje.

Det viktigste symbolet på online-spill er Mega Joker, som fungerer som Wild (erstatter andre symboler) og betaler opp til 2000 kreditter. Men det viktigste symbolet av alle på Mega Joker er Scatter som viser stjernen. Stjerner vil ikke bare betale spredt, men gir også en sjanse til å vinne kampen i beste jackpot på så mye som 16.000 kreditter eller free spins no deposit sammen med flere gratis spinn! Spillet er presentert i varianten på mobil og så kan brukere spille det på favoritt mobile enheter som nettbrett eller smartphone med Android eller iOS.