Rewards Affiliates

rewards affiliates på HimmelspillKommisjons-detaljer

Rewards Affiliates tilbyt alle nye partnere tre ulike kommisjons-planer: CPA, flat innteksdeling og nivådelt inntektsdeling. CPA-planen betaler partnere en en-gangsavgift for hver nye spiller de rekrutterer som møter standarden til innskudd. Ulikt de fleste andre partner-program, kan alle velge et CPA-program fra begynnelsen av, og betingelsene er standardiserte. De som heller velger inntekts-delings-planer mottar en viss prosent av netto inntekt som deres vervede spillere tjener for Casino Rewards Group. Det er ingen negative overføringer fra en måned til en annen, og det er ingen bundeling. Forskjellen mellom de to inntekts-baserte programmene, er at det flate alternativet er konstant, mens den nivådelte versjonen varierer utbetaling etter suksess. Partnere med mer erfaring kan forhandle om en alternativ betalingsplan med Rewards Affiliates. Dette kan være CPA-avtaler eller CPC-avtaler, men disse må avtales med en manager.

Sub-partnere

Medlemmer av Rewards Affiliates kan referere andre til programmet i bytte mot en sekundær kommisjon. Rewards Affiliates kalkulerer denne kommisjonen som en flat prosent av direkte sub-partner inntjeninger.

Betalings-løsninger

Rewards Affiliates har et rykte på seg for å betale sine partnere raskt, partnere mottar gjerne sine kommisjoner innen 7 dager før slutten av hver måned. En partner må tjene minst $200 (eller tilsvarende i annen valuta), før de kan ta imot utbetalinger, og partnere som ikke når dette nivået, får sine inntjeninger overført til neste måned. Rewards Affiliates er veldig fleksible når det kommer til utbetalinger. Partnere kan velge å motta sin kommisjon i en rekke ulike valutaer, inkludert mange litt uvanlige valutaer. Antallet betalingsmetoder er også imponerende – blant disse kan vi nevne sjekk, Neteller, Skrill, EcoCard, Click2Play og Pay Spark. Det blir ikke trukket noen administrative avgifter fra deres kommisjoner.

Programvare

Rewards Affiliates er driftet av en proprietær programvare-plattform, men den har nok funksjoner som overgår mange av e mest populære tredje-partsløsninger. Partnere kan logge inn og sjekke aktivitet i nåtid, Affiliates can log in and check their activity in real time, kose seg med strømlinjede kommisjoner og det siste innen markedsføringsmaterialer uten at de trenger å ta kontakt med en partner-manager.