Affiliate Cruise

affiliate cruise på HimmelspillKommisjons-detaljer

Affiliate Cruise er lisensiert på Malta, og på grunn av kommersielle restriksjoner, har spillere fra USA ikke tilgang til å spille ved casinoet. De bruker typiske flerlagsinntekter kommisjonsorganisering for å betale sine partnere. Kommisjoner blir kalkulert basert på prosentandelen av netto inntekter generert av spillere som har blitt henvist dit hver måend. Dess mer inntekter en partner genererer, dess høyere prosentandel av den inntekten får de betalt. De tilbyr også en attraktiv velkomstbonus med fast rente. En annen fordel er at det ikke er negative følger, det vil si at kontobalansen blir nullet ut på begynnelsen av hver måned, noe som sikrer deg mot negativ balanse som kan ha effekt på framtidige inntjeninger. Selv om inntekts-delings-ordninger er ansett som den primære business-modellen, tilbyr Affiliate Cruise også CPA (Cost per Aquisition) ved etterspørsel. Partnere som heller foretrekker denne alternative strukturen, kan ta kontakt med en kontomanager for å diskutere dette. Strukturen kan velges fra sak til sak, imidlertid er det et standard krav om at for at nye kunder skal kunne gjøre uttak, må de først sette inn et depositum på €20.

Sub-tilhørighet

Partnerne til Affiliate Cruise som er interesserte i å øke sine månedlige inntekter vil kunne dra god nytt av deres sub-tilhørighetsprogram. Gjennom denne business-modellen vil partnere ha mulighet til å ta ut kommisjon ved å verve andre partnere til dette programmet.

Betalingsdetaljer

Affiliate Cruise overfører kommisjon til sine partnere innen den påfølgende måneden via den ønskede utbetalingsmetoden. De tilgjengelige metodene partnere kan velge mellom er Neteller, Skrill, bankoverføring eller sjekk. Terskelen for utbetaling er på minimum €50 for e-lommebøker og €1000 for bankoverføringer. I tilfeller der partnere ikke oppfyller kravene, vil det beløpet som ikke er utbetalt automatisk overføres til neste måned. Alle betalinger gjøres i Euro, så partnere som opererer med andre valutaer må regne med at de må betale en utgift for veksling av valuta. Det er derimot ingen ekstra administrative gebyr å betale.

Programvare

Affiliates Cruise bruker NetRefer-plattformen som har i oppgave å administrere alle partnernes operasjoner. Dette er den mest brukte programvareløsningen i verden, og kjent for sin nøyaktighet og for å gi partnere tilgang til å analysere et stort utvalg data og planlegge deres framtidige handlinger deretter.